INGYENES SZÁLLÍTÁS egész Magyarországon 10.000Ft vásárlás fölött. ♡

Calm Tea

 
 
A Calm Tea-t azért alkottuk meg, hogy a magas minőségű, valódi tea élményt könnyen érthető, funkcionális formában a mindennapok részévé tegyük. Egy olyan italt hoztunk létre, mely nem ismer kompromisszumot a minőség és az egészség területén.  
   
 
 
 
A Kelet-Kínából származó, úgynevezett Tieguanyin ( 铁 观 音 ) friss tealeveleket osmanthus virágzattal keverjük, mely lágy, virágos, enyhén gyümölcsös, naturális ízvilágot eredményez. A termékgyártás során nem használunk édesítőt és adalékokat, amely által teljesen egyedi, természetes jeges teát hozunk létre.
 
A Calm Tea magas minőségű alapanyagainak köszönhetően a dobozba nem csak lágy ízeket zártunk, hanem az egészségre pozitív energiákat is. A termék koffein-tartalma segíti a fókuszálást, míg a teában fellelhető L-teanin stresszoldó hatást fejt ki. Természetes anti-oxidáns és vitamin-tartalma hozzájárul a regenerációhoz, amely megadja az alapját egy egészséges, produktív napnak.
 
Keresd a Calm Tea-t webshopunkon, vendéglátóhelyeken, a Manna ABC üzletlánc és Diéta Life Market polcain. Nyugalmas teázást kívánunk!